Academy – Kiwanis Europe

PARTNER PROGRAMMA

EXCURSIE “LICHTEKOOI” (activiteit met ticket te boeken via het registratieformulier)
Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023
10:00-12:30
Deze excursie brengt u naar de Burgwallen, de rosse buurt van Amsterdam. Tijdens de tour komt u langs 17e-eeuwse architectuur, de oudste en mooiste kerk van Amsterdam, de oudste straat en het oudste huis.

De gids informeert u in het Engels over verborgen geheimen. De rondleiding omvat een ontmoeting met een oud-studente, die vertelt over haar werk in de erotische industrie en de escortbranche. Of een ontmoeting met een politieagent van het politiebureau Nieuwezijds Voorburgwal.
Deze fantastische spreker maakte deel uit van het team prostitutie op de Wallen en weet alles over omzetten, legalisering op basis van artikel 250 (legalisering bordelen).

Het trefpunt is NH Barbizon Palace hotel aan de Prins Hendrikkade 59-72.

Een Kiwaniër begeleidt de groepen (max 13) van het Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel naar metrostation Isolatorweg om metro 51 te nemen naar het NH Barbizon Palace hotel.
Deze tour is inclusief: organisatiekosten, gidsen, bezoek gebouw, vergoedingen dame of agent. Exclusief in deze tour zijn: transfer naar NH Barbizon Palace hotel, koffie, thee, lunch, indien gewenst. Er zijn voldoende leuke en goedkope plaatsen waar u kunt eten en/of drinken.