Academy – Kiwanis Europe

TUNE IN, PLAY ON !

Welkom in Amsterdam, hoofdstad van Nederland!

De Nederlandse leden van Kiwanis nodigen u allen uit voor het 56e Europees Congres in mei 2023. Het evenement wordt georganiseerd door KI-E President Martien van der Meer en vindt plaats in het Van der Valk hotel Amsterdam Amstel.

Het programma omvat de gebruikelijke officiële sessies, trainingen en verkenningsworkshops, culturele en vermakelijke momenten. Kortom: een interessant programma voor deelnemers en partners. Het conventieteam zal er alles aan doen om er de komende jaren de beste Europese conventie van te maken!

Woon virtueel of persoonlijk bij, 18 – 21 mei 2023

 

PROGRAMMA


Officiële sessies, onderwijs, het delen van financieringsideeën en -projecten, maar ook vriendschap en plezier maken deel uit van het Congres.

PARTNER PROGRAMMA

Wees klaar om verrast te worden als de excursie “Lichtekooi” u meeneemt naar de beroemde rosse buurt van Amsterdam.

HOTELS

Hotelkamers kunnen tegen een vaste prijs geboekt worden bij Van der Valk en Leonardo Royal hotels. De capaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang met boeken!

REIZEN EN PLAATSELIJK VERVOER

Als een internationaal knooppunt is Amsterdam gemakkelijk te bereiken en het openbaar vervoer is de beste manier om de stad te verkennen.

STEMMEN

Zorg ervoor dat uw stem wordt gehoord over kwesties die de organisatie kunnen beïnvloeden. Kies de leiders met een visie en een plan voor Kiwanis in Europa.

ADRESSEN

Van de congres locatie tot het gala, tot de verschillende ontmoetingspunten, u vindt gemakkelijk alle adressen die u tijdens uw verblijf nodig hebt.

SCHRIJF U IN VOOR HET EUROPEES CONGRES