Academy – Kiwanis Europe

ALGEMEEN

Het Kiwanis Academy Platform heeft als doel toegang te bieden tot trainingen, trainingstools en een database van trainers en experts. Daarnaast is het platform bedoeld om een overzicht te geven van de Europese Kiwanis bijeenkomsten en evenementen gedurende het jaar.

 

REGISTRATIE

Bezoekers die zich registreren op het Kiwanis Academy Platform krijgen toegang tot uitgebreide functionaliteiten van het platform, zoals het inschrijven voor een training of het voorstellen van een nieuw trainingsonderwerp. Daarnaast nodigt het platform trainers en experts uit om hun kandidatuur in te dienen om de kern van trainers binnen de Kiwanis Academy te vormen en te verbreden.
Geïnteresseerden moeten een zo volledig mogelijk profiel in het Engels aanleveren, met inbegrip van de vrije tekst rubrieken.

 

HULPMIDDELEN EN AGENDA-ITEMS

Als je trainingen en hulpmiddelen wil toevoegen die van belang kunnen zijn voor andere clubs, divisies of districten, dan kan je deze gerust indienen – in dit geval kan je ervoor kiezen om de informatie te verstrekken in het Engels of in je lokale taal. Standaard zou de taal dezelfde moeten zijn als de taal die tijdens de training wordt gebruikt.