Academy – Kiwanis Europe

2024 EUROPEES CONGRES 18-20 MEI

Welkom in Luxemburg!

Neem deel aan het 57ste Europees Congres en voel je welkom in deze kosmopolitische stad met diepe historische wortels in het centrum van Europa!

Kom er naar toe voor deze unieke jaarlijkse ervaring, de formele zakelijke sessies, de workshops en uitwisselingen die helpen om de clubervaring te verbeteren. Het is ook een geweldige kans voor Kiwaniërs uit heel Europa om samen te komen. 

Neem deel aan het congres, in persoon of virtueel, 18-20 May 2024.

PROGRAMMA

Officiële sessies, vorming, delen van financieringsideeën en -projecten, maar ook vriendschap en plezier maken deel uit van het Congres.

PARTNER PROGRAMMA

De oude stad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, betovert iedereen die haar bezoekt. Ontdek de speciale hoekjes, geheime plekjes en het unieke karakter van Luxemburg.

HOTELS

Hotelkamers kunnen tegen een vaste prijs geboekt worden bij Parc Hotel Alvisse. De capaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang met boeken!

REIZEN & LOKAAL VERVOER

Luxemburg is makkelijk te bereiken via vliegtuig, trein, bus of met de wagen. Eens ter plaatse kan je ook gebruik maken van het gratis lokaal openbaar vervoer.

STEMMEN

Zorg ervoor dat je stem wordt gehoord over kwesties die de organisatie kunnen beïnvloeden. Kies de leiders met een visie en een plan voor Kiwanis in Europa.

ADRESSEN

Van de congres locatie tot het gala, tot de verschillende ontmoetingspunten, je vindt gemakkelijk alle adressen die je tijdens je verblijf nodig hebt.

DOCUMENTEN